Alfa Vitamine K2 D3 Forte Softgel 60

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

VOOR HET BEHOUD VAN GEZONDE BOTTEN, HART EN BLOEDVATEN

Vitamine K2 is de vitamine die ervoor zorgt dat calcium wordt afgezet in de botten, waar het nodig is, en niet in de zachte weefsels zoals bloedvaatwanden, kraakbeen, hart-, long- en nierweefsel.

Deze formule bevat enkel vitamine K2 en geen vitamine K1. Vitamine K2 beïnvloedt de bloedstolling niet, in tegenstelling tot vitamine K1 die deze activeert (verhoogd risico op trombose).

Gebruik
1 SOFTGEL PER DAG BIJ EEN MAALTIJD (LIEFST MET PLANTAARDIGE VETTEN).
Samenstelling

Vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

Details
CNK4108429
FabrikantenNutrifarma
MerkenAlfa
Breedte78 mm
Lengte118 mm
Diepte60 mm