Caudalie Set Vinosource Hydra 2 Prod

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

S.O.S Vinosource-Hydra Hyaluronic Serum vangt intensief water op en verspreidt het continu gedurende de dag. Het herstelt de vochtbalans van de opperhuid, waardoor de huid weer gevoed en gekalmeerd wordt en zacht en soepel blijft.

De Vinosource-Hydra Hydrating Mask-Cream biedt uw huid een echt hydratatiebad. In één enkele stap voedt en verzacht het zelfs de meest gevoelige huid. Na het aanbrengen is de huid zachter, soepeler en duurzaam beschermd tegen uitdroging.

Details
CNK4503207
FabrikantenCaudalie
MerkenCaudalie