Clearblue Early Vision Stick Zwangerschapstest 1

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Als u wilt weten of u zwanger bent, kan het moeilijk zijn om te wachten met testen.
Daarom kan de Clearblue Early Detection zwangerschapstest tot 6 dagen voor uw gemiste menstruatie (dat is 5 dagen voor de dag waarop uw menstruatie zou moeten beginnen) worden gebruikt.*
Clearblue Early Detection is onze gevoeligste test.
Dat betekent dat u deze tot 6 dagen voor uw gemiste menstruatie (dit is 5 dagen voordat uw menstruatie zou moeten beginnen) kunt gebruiken.
Meer dan 99% nauwkeurig: Vanaf de dag waarop uw menstruatie zou moeten beginnen.
Eenvoudig in gebruik​: Clearblue heeft een ergonomisch ontwerp, inclusief een langer, gebogen staafje en een breed, van kleur veranderend uiteinde.
Onze unieke Floodguard-technologie helpt de belangrijkste gebruiksfout** voorkomen en maakt testen eenvoudiger.
Eenvoudig af te lezen uitslag: Duidelijke en eenvoudige af te lezen uitslag: 2 lijnen als u zwanger bent en 1 lijn als u niet zwanger bent.***

* 'Gemiste menstruatie' verwijst naar de dag nadat uw menstruatie had moeten beginnen.
In 79% van de in een laboratoriumonderzoek geteste monsters werd zwangerschap 6 dagen voor de gemiste menstruatie gedetecteerd (dit is 5 dagen voordat de menstruatie zou moeten beginnen). Lees altijd de folder.
** In vergelijking met ons vorige visuele testontwerp. Gebaseerd op oproepen naar de hulplijn in 2010 en 2014.
*** Twee blauwe lijnen betekent dat u zwanger bent (zelfs als een van de twee lijnen heel licht is). Uitslagen kunnen verschillen.

Inhoud: 1 stuk

Details
CNK3506995
FabrikantenProcter & Gamble
MerkenClearblue
Breedte55 mm
Lengte197 mm
Diepte25 mm