Folavit 0,4mg Start Comp 90

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

FOLAVIT 0,4 START, is een voedingssupplement dat specifiek ontwikkeld is voor vrouwen met een zwangerschapswens. Het bevat de actieve vorm van foliumzuur, namelijk 451 µg calcium-L-methylfolaat, wat equivalent is aan 400 µg foliumzuur.

Gebruik
  • 1 tablet per dag, bij voorkeur met een glas water.
  • Alle vrouwen die een kind wensen, dienen ten minste één maand voor en tot drie maanden na de bevruchting dagelijks een equivalent van 400 µg foliumzuur in te nemen. Er bestaan nog andere risicofactoren voor het ontstaan van neuraalbuisdefecten zodat toediening van foliumzuur of calcium-L-methylfolaat het optreden ervan niet volledig kan uitsluiten.
  • Aanbevolen vanaf zwangerschapswens. Zodra de zwangerschap bevestigd is, kan er gekozen worden om over te schakelen naar een voedingssupplement specifiek ontwikkeld voor zwangere vrouwen (bv. Folavit 0,4 Essential). Indien dit niet gewenst is, dient Folavit 0,4 Start zeker verder ingenomen te worden tot 3 maanden na de bevruchting.
  • Mag tijdens de hele zwangerschap ingenomen worden.
  • Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  • Niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruiken.
  • Neem niet meer dan 1 tablet Folavit 0,4 Start per dag.

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.

Samenstelling

Calcium-L-methylfolaat 451 µg (equivalent aan 400 µg foliumzuur) (200% referentie-inname)

Vulstof: microkristallijne cellulose, rijstzetmeel

Glansmiddel: glycerol dibehenaat, stearinezuur

Antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat

Stabilisator: ascorbinezuur

Indicatie

Folavit 0,4 Start wordt aanbevolen vanaf zwangerschapswens. Zodra de zwangerschap bevestigd is, kan er gekozen worden om over te schakelen naar een voedingssupplement specifiek ontwikkeld voor zwangere vrouwen (bv. Folavit 0,4 Essential). Indien dit niet gewenst is, dient Folavit 0,4 Start zeker verder ingenomen te worden tot 3 maanden na de bevruchting.

Details
CNK3959947
FabrikantenKela Pharma
MerkenFolavit
Breedte81 mm
Lengte132 mm
Diepte32 mm
Verpakkingshoeveelheid90 comprimés / tabletten