Lierac Premium Masker Supreme Tube 75ml

-50%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PREMIUM SUPERIEUR MASKER

Superieur masker Absoluut anti-ageing effect

Diepe rimpels – Verlies aan densiteit - Huidverslapping – Onregelmatige teint - Vlekken – Poriën - Huidkorrel Dit verzorgende masker is geïnspireerd op de regeneratieve geneeskunde. Het zit boordevol hyaluronzuur (10%), de hoogste dosis van het gamma. Het heeft een intens en onmiddellijk vullend effect. De soft-focusmicropigmenten verhelderen en sublimeren de teint onmiddellijk. Met zijn 4,5% Premium Cellular-complex (gedeponeerd patent) werkt het in op alle tekenen van veroudering waardoor het gezicht opnieuw stralend jong is. De crèmige en omhullende actieve textuur creëert een tweede huid met onmiddellijk herstructurerend effect en unieke fluwelige finish.

Gebruik

1 à 2 keer per week in een dikke laag op de propere en droge huid aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. 5 à 10 minuten laten inwerken en de restjes verwijderen met een wattenschijfje.

Samenstelling

Een unieke combinatie van efficiënte actieve bestanddelen uit de hybride cosmetica van Lierac, een synergie van het beste van wetenschap en natuur:

  • Premium Cellular-complex 4,5%: Hexapeptide FX, Terpenoïde, Extracten van zeldzame zwarte bloemen (zwarte orchidee, Black Baccararoos en zwarte papaver) – gedeponeerd patent

  • Oplossing van puur hyaluronzuur gedoseerd op 10%

  • Sublimerende soft focus-micropigmenten

Indicatie

Alle tekenen van veroudering diepe rimpels, verlies aan densiteit, verslapping, vlekken, verwijde poriën, onregelmatige huidkorrel…

Details
CNK3255775
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte50 mm
Lengte144 mm
Diepte71 mm