Lierac Premium Ogen Pompfl 15ml

-50%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PREMIUM YEUX – OOGCONTOURVERZORGING

Oogcontourverzorging Absoluut anti-ageing effect

Deze smeltende en fluwelige verzorging bevat een hoge dosis dermatologisch actieve bestanddelen en ontzwellende en drainerende plantaardige extracten om de oogcontouren een globale anti-ageing oplossing te kunnen bieden.

Gebruik

Deze uitzonderlijke en zeer zachte oogcontourverzorging wordt 's ochtends en/of 's avonds na het reinigen van de ogen aangebracht. Hij is 's ochtends ideaal om de trekken glad te maken en de ogen te verhelderen. 's Avonds staat hij garant voor een intens herstellend effect. Delicaat verdelen op de oogcontouren zonder het bovenste ooglid te vergeten. Van de binnenkant naar de buitenkant van het oog uitwerken en vervolgens lichtjes kloppen met de vingertoppen.

Samenstelling

Deze niet-vette verzorging corrigeert tekenen van veroudering van de oogcontouren dankzij haar herstructurerende, drainerende en ontzwellende eigenschappen.

  • B-Relaxor-Complex met botuline-like effect gedoseerd op 10%: exclusieve combinatie van LIERAC van een botuline-like peptide en een extract van zoethoutblad om hardnekkige expressierimpels te verminderen, diepe rimpels te vullen en huidverslapping te bestrijden.

  • Oplossing van puur hyaluronzuur gedoseerd op 10%: vullend referentiebestanddeel dat de huid onmiddellijk gladmaakt en zichtbaar voller maakt

. - Extracten van zeldzame zwarte bloemen (zwarte orchidee, Black Baccara-roos en zwarte papaver): zeldzame en kostbare extracten met beschermende en antioxiderende eigenschappen.

  • Extracten van zwarte bessen: extracten van zwarte en blauwe bessen tegen wallen en kringen.

  • Lichtweerkaatsende pigmenten: microspiegels die het licht weerkaatsen en huidprobleempjes verdoezelen.

Details
CNK3342482
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte40 mm
Lengte110 mm
Diepte40 mm