Lierac Sunissime Bb Fluid Dore Visage Ip50 Tb 40ml

-20%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

anti-ageing zonnegamma dat de huid dynamiseert en beschermt tegen het hele zonnespectrum.

Gebruik

Het product voor het zonnen royaal op het lichaam aanbrengen. Het product minstens om de 2 uur opnieuw aanbrengen. Niet te lang in de zon blijven. Baby's en jonge kinderen niet aan de zon blootstellen.

Samenstelling

GLOBAL PROTECT & ENERGY-complex Globale bescherming [UVA, UVB, Infrarood et Zichtbaar licht] + Protaurine: de huid wordt beschermd en gedynamiseerd en is van betere kwaliteit.

Complementaire actieve bestanddelen Hyaluronzuur: maakt de huid glad en vol en hydrateert intens. Bruinactiverend peptide: voor een mooiere bruine kleur.

Details
CNK3762283
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte45 mm
Lengte153 mm
Diepte38 mm