Lierac Supra Radiance Creme Pot 50ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

"SUPRA RADIANCE VERNIEUWENDE CRÈME ANTI-OX"

Vernieuwende crème anti-ox Normale tot droge huid

Deze crème, die gebaseerd is op de voedings- en omgevingsgeneeskunde, combineert een extract van witte malrove dat toxinegerelateerde veroudering bestrijdt, met het anti-ageing Hyalu-3-concentraat. Hij werd verrijkt met een antioxiderend extract van de pagodeboom en voedende marulaolie. De onmiddellijk gladmakende actieve textuur bevat soft–focuspoeders die de huid gladmaken en rimpels en huidprobleempjes onmiddellijk verdoezelen. Het vrouwelijke bloemenparfum bevat toetsen van fresia, roze peper en tonkaboon.

Gebruik

s Ochtends op het gezicht aanbrengen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur

  • Celvernieuwende witte malrove Nrf2-like werking: ontgift de cellen, voorkomt de vorming van nieuwe toxines en activeert het celmetabolisme
  • Hyalu-3-concentraat Anti-ageing (gladmakend – vollere huid)
  • Extract van pagodeboom Antioxiderend
  • Marulaolie Voedend
Details
CNK3623766
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte78 mm
Lengte75 mm
Diepte76 mm