Lierac Supra Radiance Serum Detox Booster Fl 30ml

-50%
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een druppel detox voor een stralende teint.

Dit serum, dat gebaseerd is op de voedings- en omgevingsgeneeskunde, combineert een extract van witte malrove dat toxinegerelateerde veroudering bestrijdt, met het anti-ageing Hyalu-3-concentraat. Het werd verrijkt met een extract van gojibessen, een antioxiderend superfruit, en van kamarine dat de microcirculatie activeert.

De actieve, fijne en lichte textuur heeft een gladmakend effect en geeft onmiddellijk een stralende teint (iriserende parelmoerdeeltjes en soft focus-poeders).

Het vrouwelijke bloemenparfum bevat toetsen van fresia, roze peper en tonkaboon.

Gebruik

's Ochtends en/of 's avonds onder de gebruikelijke verzorging van LIERAC op het gezicht aanbrengen. De oogcontouren vermijden.
Goed schudden.

Voor een nog betere toepassing het pipet uit de flacon halen, op het peertje drukken om de lucht te verwijderen, het pipet opnieuw in het serum brengen en het peertje loslaten.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

Celvernieuwende witte malrove

Nrf2-like effect: ontgift de cellen, voorkomt de vorming van nieuwe toxines en activeert het celmetabolisme

Hyalu-3-concentraat

Anti-ageing effect (gladmakend - vullend)

Extract van gojibessen
Rijk aan polysacchariden, flavonoïden en vitaminen voor een superantioxiderend effect

Kamarine-extract

activeert de microcirculatie.

Details
CNK3773991
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac