N1571ti-dab Nexcare Coldhot Therapy Pack Comfort Zonetemperatuur Indicator, 260 Mm X 110 Mm

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pijn en ontsteking verzachten zonder medicijnen, dankzij thermotherapie van onze Nexcare ColdHot Therapy Packs. Onze kompressen kunnen worden gebruikt voor warmte of kou en zijn een gebruiksvriendelijke oplossing voor mensen die een behandeling zonder medicijnen willen. De producten kunnen in het vriesvak of de koelkast worden gelegd en kunnen worden verwarmd in warm water of de magnetron. Kneed het kompres om de warmte gelijkmatig te verdelen. Doe het gelkompres altijd in de bijgeleverde hoes of in een schone handdoek bij plaatsing op de huid. Tijdens warmtebehandeling kunt u nu het juiste temperatuurniveau kiezen. Tijdens het verwarmen geeft de thermo-indicator een temperatuurbereik aan en de zwarte strepen worden één voor één onzichtbaar. Op de thermo-indicator worden 3 temperatuurniveaus LOW/MEDIUM/HIGH weergegeven in het rood. Onze gelpack wordt geleverd met een beschermhoes voor snel/gemakkelijk en aangenaam gebruik en om uw huid te beschermen. De verstelbare, elastische band biedt een stabiele en veilige grip. Het product behoudt zijn temperatuur gedurende 20 minuten.

Samenstelling

Bevat geen natuurlijk rubberlatex

Indicatie

Nexcare™ ColdHot Therapy Pack Comfort is bedoeld om het lichaam oppervlakkig te verwarmen of te koelen. Koude vermindert zwellingen, ontstekingen en pijn. Warmte vermindert pijn, kalmeert en ontspant. De gel is niet-giftig en veilig voor het hele gezin.

Gegevens
CNK4172219
Fabrikanten3M Belgium
MerkenNexcare