Zenixx Gold Caps 120x890mg Nf

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Draagt bij tot de normale functie van het hart, het brein en een normaal zicht.

DHA (docosahexaeenzuur) draagt bij tot een gezonde werking van het brein en ondersteunt aldus geestelijke vermogens, helpt bij het behoud van een normaal gezichtsvermogen en draagt, met EPA, bij tot een normale hartfunctie.
Vitamine A draagt onder meer bij tot een normaal ijzermetabolisme, tot het behoud van een normale/normaal: huid, gezichtsvermogen, energiemetabolisme en immuniteit.
Vitamine E helpt bij de bescherming van lichaamscellen tegen oxidatieve stress.
Vitamine C draagt onder meer bij tot een regeling van de hormonale activiteit, tot het behoud van de immuunfunctie tijdens en na intense fysieke activiteit, tot de normale functie van beenderen, bloedvaten en kraakbeen, tot de bescherming tegen oxidatieve stress en tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
Foliumzuur draagt bij tot een normale bloedvorming, heeft een rol in de normale stofwisseling van homocysteïne, ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen.
Vitamine B12 draagt onder meer bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel, van de immuniteit en tot het verminderen van vermoeidheid en moeheid.
Selenium draagt bij tot het behoud van normaal/normale: haar, nagels, schildklierfunctie, immuunsysteem en tot de bescherming tegen oxidatieve stress.
Zink draagt onder meer bij tot een normaal koolhydratenmetabolisme, een normale geestelijke functie, tot het behoud van een normaal/normale: gezichtsvermogen, immuniteit, beenderen en nagels, haar, huid en tot de bescherming tegen oxidatieve stress.

Gebruik

De aanbevolen dagdosis is 2 softgels per dag, in te nemen met een glas (200 ml) water.

Samenstelling

Ingrediënten: Zeer zuivere, geconcentreerde olie van wilde vissen, omhulling: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerine, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zinkbisglycinaat (zink), verstevigingsmiddel: gele bijenwas, quercetine, D-α-tocoferol (vitamine E), L-ascorbinezuur (vitamine C), ubiquinone, kleurstof, karamel, L-selenomethionine (seleen), pyridoxaal-5-fosfaat (vitamine B6), cyanocobalamine (vitamine B12), retinylpalmitaat (vitamine A), ethylvanilline, foliumzuur.

Samenstelling per dagdosis Dosis RI*
EPA 376 mg
DHA 250 mg
Quercetine 50 mg
Co-enzym Q10 20 mg
Vitamine A 600 µg 75%
Vitamine B6 200 µg 100%
Vitamine B12 2 µg 80%
Vitamine C 25.5 mg 32%
Vitamine E 30 mg 250%
Selenium 33 µg 60%
Zink 20 mg 200%

*RI: Referentie inname

Indicatie

Immuniteit - Energie - Huid - Gezichtsvermogen - Zenuwstelsel - Botten - Oxidatieve stress

Contra indicatie

Bij gelijktijdig gebruik van ZenixX Gold en antistollingsmiddelen, raadpleeg uw arts. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Details
CNK4629606
FabrikantenIXX Pharma
MerkenIxxpharma