Cent Pur Cent Glov Luxeset 10

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit setje is all you need om aan de slag te gaan met een duurzamere manier van make-up verwijderen! Geen watjes, doekjes en zelfs geen overbodige producten meer…. Met de Moonpads verwijder je je make-up in no time. Maak je pad nat met lauw water en voila, je kan aan de slag! Het Glov Moonpads setje is écht all you need om aan de slag te gaan met een duurzame variant van de doekjes en watjes! In deze leuke set zit…. 10 herbruikbare pads Een holografisch make-upzakje, waarin je de pads op een hygiënische manier kan bewaren in de badkamer. Een netzakje waarin je de pads kan bewaren en ook kan wassen in de machine.

Details
CNK4228466
FabrikantenMykla - Cent Pur Cent
MerkenCent pur Cent