ELMEX® LEERTANDENBORSTEL 0-3 JAAR

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De elmex® Leertandenborstel 0-3 jaar met mini elmex® Babytandpasta is ontwikkeld voor zachte reiniging en verzorging van eerste tanden.

Voordelen van de zachte elmex® Leertandenborstel 0-3 jaar:
• Kleine borstelkop
• Plek met blauwe borstelharen voor eenvoudige dosering van tandpasta
• Zachte, ronde borstelharen
• Ergonomische handgreep
• Met zuignap
• Ontwikkeld in samenwerking met experts
• Wetenschappelijk getest

U wilt uw kinderen de beste start geven bij hun mondhygiëne. Daarom kunt u het beste de elmex® Leertandenborstel gebruiken die werd ontwikkeld voor kinderen tussen de leeftijd van 0 en 3 jaar. Deze kindertandenborstel werd speciaal ontwikkeld voor een milde verzorging en reiniging van de eerste melktandjes.

Deze peutertandenborstel heeft een kleine borstelkop die speciaal is afgestemd op de mondjes van peuters en die is voorzien van blauwe borstelharen waardoor het gemakkelijk is om de juiste erwtgrote hoeveelheid tandpasta op de tandenborstel aan te brengen.

Deze tandenborstel voor kinderen heeft zachte, afgeronde borstelharen die een milde reiniging van de gevoelige melktandjes garanderen.

Bovendien is de handgreep van deze kindertandenborstel ergonomisch gevormd en beschikt over geleidelijnen, zodat hij zowel door kinderen als ouders stevig kan worden vastgehouden.

De tandenborstel is voorzien van een zuignap zodat hij gemakkelijk en leuk rechtop kan worden opgeborgen, zo leren kinderen al op een jonge leeftijd dat gebitsreiniging ook leuk kan zijn.

Gebruik

Twee ker per dag poetsen met een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt.
Tandartsen en mondhygiënisten raden aan om uw tandenborstel om de 3 maanden te vervangen.

Samenstelling

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Hydroxyethylcellulose, Cocamidopropyl Betaine, Olaflur, Aroma, Saccharin.

Bevat: Bis(hydroxyethyl)aminopropylhydroxyethyl-octadecylamine-dihydrofluoride (aminfluoride). Totaal fluoridegehalte: 500 ppm F¯

Indicatie

Vanaf de eerste tand tot 3 jaar
Voor een zachte reiniging van melktanden
Dagelijkse bescherming tegen gaatjes

Contra indicatie

Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen poetsen onder toezicht van een volwassene. Niet bijten of kauwen op de tandenborstel. Alleen bestemd voor tandenpoetsen. Gebruik niet als speelgoed.
Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger: Gebruik een hoeveelheid ter grootte van een erwt. Houd toezicht op het poetsen om inslikken te voorkomen. Raadpleeg een (tand )arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Details
CNK1638535
FabrikantenColgate Palmolive Belgium
MerkenElmex
Breedte50 mm
Lengte223 mm
Diepte22 mm