Lierac Hydragenist Lippenbalsem Kleurloos Stick 3g

-50%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

HYDRAGENIST LÈVRES VULLENDE VOEDENDE BALSEM

Lipbalsem Voedend vullend glosseffect

De intens voedende balsem-stick maakt de lippen voller en mooier.

Deze lipbalsem is gebaseerd op de esthetische weefseloxigenatietechniek en werd verrijkt met voedende galamboter en rozenwas. Hij maakt de lippen voller en mooier. De lippen worden duurzaam gehydrateerd, hersteld en gladder. De actieve textuur is rijk aan derivaten van plantaardige oliën met vullend effect en een glanzende finish. Bestaat in 2 versies: een kleurloze of roze gloss op maat (pH- technologie*). *past zich aan de pH van de lippen aan

Gebruik

Overdag zo vaak als nodig op de lippen aanbrengen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

  • Hydra O2-complex (oxygen-like mineralen + hyaluronzuur + vernoniablad + vitamine E). Hydrateert, extra zuurstof en vollere huid.
  • Rozenwas & galamboter. Herstellen de hydrolipidenlaag.
Details
CNK3471166
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte27 mm
Lengte114 mm
Diepte27 mm