Lierac Lumilogie A/vlekken Gezicht 30ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

LUMILOGIE DUBBEL DAG- & NACHTCONCENTRAAT

Dubbel dag- & nachtconcentraat Corrigeert vlekken

INTENSIEVE DAG- & NACHTBEHANDELING DIE DE 3 SOORTEN VLEKKEN 24U/24 AANPAKT: beginnende vlekken – zichtbare vlekken – hardnekkige vlekken

Lumilogie is geïnspireerd op een combinatie van de esthetische Led- en peelingtechnieken. Het gamma biedt een specifieke oplossing voor vlekken in elk stadium van hun ontwikkeling. Dubbel concentraat samengesteld uit 2 unieke formules, een voor overdag en een voor 's nachts. Beide formules bevatten drie actieve bestanddelen om in te werken op de 3 soorten vlekken. Overdag worden ze aangevuld met een preventieve, verfraaiende, antioxiderende fluid. 's Nachts is het tijd voor het superactieve peelingeffect van de onmiddellijk gladmakende gel-balsem. De textuur met frisse bloemengeur maakt de teint onmiddellijk egaler en homogener.

Gebruik

Het concentraat 's ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen. Wanneer u zont ook een zonneproduct met SPF van het gamma Sunissime gebruiken.

Het nachtconcentraat 's avonds op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren. Apart of onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur.

Dag- & nachtformules:

  • Hexyl R.: tegen opkomende vlekken. Remt de aanmaak van melanine af, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van de huid.

  • Waterlelie: werkt in op zichtbare vlekken. Vermindert de aanmaak van melanine en blokkeert zijn migratie naar het huidoppervlak.

  • Extract van smalle weegbree: tegen hardnekkige vlekken. herstructureert het steunweefsel van de huid en bestrijdt zo de innesteling van melanine diep in de huid.

Specifieke dagformule met preventief effect:

Concentraat van 2 vitaminen (E en B3) Antioxiderend & verhelderend

Specifieke nachtformule met peelingeffect:

Concentraat van 7 hydroxizuren (glycol, salicyl, melk, pyruvine – uit witte bloemen, citroen, appel en wijnsteen). Activeert de celvernieuwing intensief om de melanine aan het huidoppervlak te verwijderen.

Gegevens
CNK3460383
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac
Breedte60 mm
Lengte143 mm
Diepte55 mm