Lierac Phytolastil Gel Z/parab. Duo 2x200ml 2e-50%

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PHYTOLASTIL PREVENTIEVE GEL TEGEN STRIEMEN 200ML

Preventieve gel tegen striemen Puberteit – Zwangerschap – Gewichtsschommelingen

Puberteit, zwangerschap, gewichtsschommelingen Deze niet-vette gel met 35% herstructurerend plantaardig complex voorkomt striemen op borsten, buik, dijen en heupen.

Gebruik

Een keer per dag met lichte massagebewegingen op de risicozones (borsten, billen, dijen en heupen ) aanbrengen. Start de behandeling in de 3e maand van de zwangerschap en ga door tot de regels terugkeren. Regelmatig gebruik is essentieel voor een optimaal resultaat.

Samenstelling

Deze gel bevat een exclusieve plantaardige synergie die gevormde striemen doelgericht voorkomt. Herstructurerend complex leeuwenklauw-klimop-paardenstaart gedoseerd op 35%: een exclusief complex van LIERAC, rijk aan flavonoïden en tanoïden, dat de biosynthese van collageen- en elastinevezels door de fibroblasten activeert.

Indicatie

Voorkomt striemen.

Gegevens
CNK3365608
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac