Nancare Flora Support Pdr 14x1,8g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé NANCARE Flora-Support is een voedingssupplement voor baby's vanaf 1 jaar dat de verstoorde flora helpt te herstellen dankzij de toediening van HMO's. Het moet tweemaal per dag worden ingenomen, 1 zakje 's morgens en 1 's avonds, op te lossen in minstens 50 ml koude of lauwe vloeistof. Het NANCARE®-bestaat uit een reeks voedingssupplementen die speciaal ontworpen zijn om u te helpen bij de zorg voor uw baby. Het bevat geen suiker, aroma noch bewaarmiddelen.

Gebruik

1 zakje 's morgens en 's avonds in min 50 ml vloeistof.

Samenstelling

Maltodextrine, 2'-Fucosy (lactose), L. rhamnosus (CGMCC 1.3724), Lacto-N-Néotétraose (lactose).

Indicatie

Darmflora

Gegevens
CNK4265328
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNan