Nancare Hydrate Pro Ors Pdr 6x4,5g 6x2g

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé NANCARE Hydrate-Pro is orale rehydratieoplossing met probiotica voor baby's vanaf de geboorte. Eén zakje ORS en één zakje LGG oplossen in 200 ml water met een laag gehalte aan mineralen. Nestlé NANCARE Hydrate-Pro is bestemd voor speciale medische doeleinden. Het NANCARE®-gamma bestaat uit reeks voedingssupplementen en een orale rehydratieoplossing die speciaal ontworpen zijn om u te helpen bij de zorg voor uw baby. Het bevat geen suiker, aroma noch bewaarmiddelen.

Gebruik

1 zakje LGG/dag + ORS

REHYDRATION SOLUTION:

- Los 1 zakje REHYDRATION SOLUTION op in 200ml licht gemineraliseerd water (water geschikt voor de bereiding van babyvoeding).
- Hoeveelheid te drinken: te bepalen door uw kinderarts in functie van het gewicht van uw kind.
- Als de 200 ml niet in één keer wordt opgedronken, bewaar de rest dan maximaal 12 uur in de koelkast.
- Na 12u in de koelkast, de restjes weggooien.

L RHAMNOSUS GG:

- Los 1 zakje L. RHAMNOSUS GG op in minimaal 50ml koude of lauwe vloeistof.
- Geef 1 zakje per dag gedurende 6 dagen.

Samenstelling

Rehydratie oplossing (ORS): Glucose, natriumchloride, kaliumcitraat, natriumcitraat, kaliumchloride. L. rhamnosus GG: maltodextrine, Lacticaseibacillus rhamnosus GG (CGMCC 1.3724).

Indicatie

Rehydratie

Gegevens
CNK4265310
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNan