Nancare Vitamin D 10ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nestlé NANCARE VITAMINE D is een voedingssupplement voor baby's vanaf de geboorte dat bijdraagt aan de goede werking van het immuunsysteem en de normale botontwikkeling. Slechts 2 druppels per dag zijn voldoende , deze kunnen in het mondje, op de borst, in de moedermelk of zuigelingenmelk of met een lepeltje gegeven worden. Het NANCARE®-gamma bestaat uit een reeks voedingssupplementen die speciaal ontworpen zijn om u te helpen bij de zorg voor uw baby. Het bevat geen suiker, aroma noch bewaarmiddelen.

Gebruik

2 druppels per dag.

Samenstelling

Zonnebloemolie (Helianthus annuus L), vitamine D (cholecalciferol).

Indicatie

Immuniteit - Botten

Details
CNK4265294
FabrikantenNestle Belgilux
MerkenNan