Peha Haft Selfcare 4cmx4m 1

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De latexvrije cohesieve elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect.

Cohesieve elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect door crêpestructuur en micro-impregnering; ca. 85% rekbaar; weinig materiaalverbruik door sterk zelfhechtend effect; slechts enkele windingen nodig voor een veilige verbandfixatie; verkleeft niet met de huid, haar of kleding; luchtdoorlatend en huidvriendelijk.

Samenstelling

Materie: 43% viscose 37% katoen 20% polyamide.

Indicatie

Voor alle soorten verbandfixatie, in het bijzonder aan de gewrichten, conische en ronde lichaamsdelen; het fixeren van polstermateriaal, canules, enz.

Gegevens
CNK4405767
FabrikantenHartmann