Promagnor: Magnesium 350mg (30 sticks)

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
  • Magnesiumsupplement onder de vorm van poeder dat in enkele seconden op de tong smelt
  • Helpt vermoeidheid te verminderen1
  • Draagt bij tot normale spier- en zenuwfunctie1
  • Verpakking bevat 30 sticks

1. Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Promagnor® Instant is een magnesiumsupplement (350mg). Elke stick Promagnor Instant bevat 350 mg magnesium onder de vorm van een fijn poeder dat onmiddellijk op de tong smelt en achteraf ingeslikt wordt. Drinken is hierbij niet nodig. Eenmaal het poeder op de tong ligt en begint te smelten, wordt een aangename citroensmaak ervaren.

Gebruik
  1. Giet de inhoud van de stick op de tong.
  2. Laat het poeder enkele seconden smelten op de tong.
  3. Slik het gesmolten poeder in; drinken is hierbij niet nodig.

De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde Ievensstijl worden gebruikt. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.

Samenstelling

Magnesiumoxide; Voedingszuren: Natriumcitraat, Citroenzuur; Glucose; Vulstof: Sorbitol;
Antiklontermiddelen: Natriumcarboxymethylcellulose, Magnesiumstearaat; Aroma (Citroen); Zoetstoffen: Aspartaam, Natriumcyclamaat.

Bevat een bron van fenylalanine. Bevat suiker en zoetstoffen. Eén stick bevat 350 mg MAGNESIUM element (93% RI*). *RI = Referentie inname

Indicatie

Energie - Spieren - Zenuwstelsel

Contra indicatie

Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in.

Details
CNK2307262
FabrikantenProcter & Gamble
MerkenPromagnor
Breedte86 mm
Lengte92 mm
Diepte48 mm