Puressentiel Eo Atlasceder Bio 5ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Voor gebruik in bad, verdund met de neutrale basis voor bad en douche van Puressentiel, of bij een massage, of gezichts-, haar- en lichaamsverzorging, verdund in een plantaardige olie van Puressentiel, volgens haar gebruiksvoorzorgen en gebruik.Equivalent: 1 ml -> 30 druppels. Gebruiksvoorzorgen: Buiten het bereik van kinderen houden. Nooit zuiver gebruiken maar altijd in een inerte plantaardige olie verdunnen. Vermijd langdurig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 7 jaar, zwangere vrouwen (vooral niet tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap) of bij vrouwen die borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen, en bij personen die allergisch zijn voor essentiële oliën. Raadpleeg een gezondheidsspecialist voor personen onder medische behandeling en voor kinderen ouder dan 7 jaar. Uitwendig gebruik. Donker, koel en droog bewaren. 100% van de ingrediënten is afkomstig uit de biologische landbouw. COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-norm beschikbaar op http://COSMOS.ecocert.com.

Samenstelling

Essentiële Olie EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd). Ingrediënten: CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*CHEMOTYPE: β-HIMACHALEEN FAMILIE: PINACEAE PRODUCEREND ORGAAN: HOUT *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw.

Gegevens
CNK3373271
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte32 mm
Lengte91 mm
Diepte32 mm