Tena Men Active Fit Level 1 24 750651

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

TENA Men Active Fit Level 1 absorbeert licht urineverlies en beschermt tegen geurtjes en een vochtig gevoel. 100% discreet. Dit verband voor mannen is slechts 3,5mm dun, maar heeft een veilige absorptiezone die urineverlies effectief insluit. Dit is verband voor mannen, ontwikkeld met een comfortabele cupvorm voor uw lichaam. Gebruik de plakstrip om het verband in uw ondergoed te plakken. En vergeet dat u het draagt. Enkel verpakt voor uw gemak en discretie. Laat incontinentie uw actieve levensstijl niet beïnvloeden. Met dit verband voelt u zich fris en zelfverzekerd op kantoor, in de sportschool of bij sociale gelegenheden.

  • Drievoudige bescherming
  • 100% discreet
  • Veilige absorptiezone
Details
CNK4581427
FabrikantenEssity Belgium