Tena Men Active Fit Pants Norm.grijs l/xl10 772802

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Houd de controle bij matig urineverlies met TENA Men Active Fit Pants Normal. Deze comfortabele, grijze incontinentiebroekjes voelen aan als gewoon ondergoed, met een mannelijke snit, elastische taille en een ademende stof die aanvoelt als katoen. Dit incontinentieondergoed voor mannen heeft een discrete, nauwsluitende pasvorm. De veilige absorptiezone sluit urineverlies doeltreffend in zodat u verzekerd kunt zijn van een drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Lever niet in op zelfverzekerdheid. Houd de controle op het werk, in de sportschool, of waar u ook heen gaat, de hele dag door.

  • Drievoudige bescherming
  • Veilige absorptiezone
  • Grijze kleur
Gebruik

S/M

Heupomvang 75 cm - 105 cm

Consumentenbundel: 12pcs

L/XL

Heupomvang 95 cm - 130 cm

Consumentenbundel: 10pcs

Indicatie

Incontinentieondergoed voor mannen met matig urineverlies.

Gegevens
CNK4581419
FabrikantenEssity Belgium