Yun Vgn Sensitive Intieme Wasgel Z/parfum 150ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De VGN SENSITIVE Intimate Wash is microbioomveilig en bevat een minimale compositie van extra milde ingrediënten. Deze intieme wasgel heeft een verzachtende werking, is hypoallergeen en kan dagelijks gebruikt worden als extra milde bescherming bij een gevoelige intieme zone.

VGN is microbioomveilige intieme verzorging die het vaginale microbioom versterkt en in evenwicht houdt met 100% microbioomveilige ingrediënten. Herstelt actief het microbioom met levende lactobacillen en voorkomt zo jeuk en irritatie. Door een actieve pH regulatie via lactaat, wordt het vaginale microbioom beschermd en versterkt.

Het vaginaal microbioom is een uniek ecosysteem dat ons beschermt tegen infecties, intieme problemen, blaasontstekingen,... Het bestaat uit miljoenen bacteriën waaronder lactobacillen die essentieel zijn voor de vaginale gezondheid. Lactobacillen produceren melkzuur om de pH-waarde van de vagina rond 4 te houden. VGN behoudt de balans van je intiem microbioom en zorgt voor een actieve pH-regulatie, die de groei van lactobacillen bevordert. VGN is buitengewoon effectief en mag je dagelijks gebruiken, zonder enige bijwerkingen!

• 100% microbioomveilige ingrediënten

• Actieve pH-regulatie via lactaat

• Minimale compositie met extra milde ingrediënten

• Extra milde bescherming voor de vaginale flora

• Voor de gevoelige intieme zone

• Hypoallergene formulatie zonder parfum

Gebruik

Dagelijks uitwendig te gebruiken. Afspoelen na gebruik.

Samenstelling

Aqua, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Glycereth-2 Cocoate, Glycerin, Carbomer, Lactic Acid, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Gegevens
CNK4380838
FabrikantenYun
MerkenYun