Gengigel Teething Tube 20ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Gengigel® Teething is een mondgel op basis van een innovatieve, gepatenteerde mucoadhesieve

polymeermatrix die zich langdurig hecht aan de tanden en het tandvlees om een onzichtbaar, flexibel, sterk laagje met een effectieve beschermende werking te vormen.

Gebruik

Was de handen grondig, verdeel een kleine hoeveelheid met behulp van een vinger op het tandvlees en masseer zachtjes in zodat het getroffen gebied volledig bedekt is. Breng bij voorkeur aan na maaltijden en voor het slapengaan om de vorming van het laagje te bevorderen en om de verlichting voor het kind te verlengen. Herhaal 3 tot 6 keer per dag of naar wens.

Samenstelling

Hoofdbestanddeel: Natriumhyaluronaat 0,54%

Andere bestanddelen: Aqua, PEG 400, Xylitol, Polyvinylalcohol, Cellulosegom, PEG 40 Gehydrogeneerde castorolie, PVP, PVM/MA copolymeer, VP/Eicoseencopolymeer, Glyceryllauraat, Polycarbophil, Natriumsaccharinaat, Monobasisch natriumfosfaat, Choline alfosceraat, Tri-natriumfosfaat-dodecahydraat, Natriumlactaat, Dinatrium EDTA, Melkzuur, Natriumhydroxide.

Indicatie

Indicaties: tandvleesontstekingen die typisch zijn voor kleine kinderen, bv. door doorkomende tandjes of verwondingen.

Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat de specifieke ingrediënten pijn en zwelling verminderen en het herstel versnellen.

Contra indicatie

Het gebruik van Gengigel® Teething is gecontra-indiceerd bij overgevoeligheid aan elk van zijn ingrediënten.

Gegevens
CNK3597929
FabrikantenQualiphar
MerkenQualiphar
Breedte43 mm
Lengte110 mm
Diepte27 mm