La Roche Posay Effaclar Lotion Astringente 200ml

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Effaclar Micro-exfoliërende adstringerende lotion helpt de poriën onmiddellijk te verkleinen en vrij te maken. Dankzij een combinatie van sebumregulerende, zuiverende bestanddelen en micro-exfoliërend lipohydroxyzuur (LHA) is deze lotion ideaal om grove poriën en een onregelmatige huidtextuur te bestrijden. Dit lotion is ideaal voor een vette huid met onzuiverheden en zwarte puntjes.

Gebruik

s Morgens en 's avonds op het gezicht aanbrengen met een doordrenkt watje, op een vooraf gereinigde en afgedroogde huid.

Samenstelling

Aqua / Water / Alcohol Denat / Glycerin / Sodium Citrate / Propylene Glycol / Peg-60 Hydrogenated Castor Oil / Disodium Edta / Capryloyl Salicylic Acid / Citric Acid / Parfum / Fragrance

Indicatie

Grove poriën en onregelmatig huidreliëf bij een vette huid met onzuiverheden

Gegevens
CNK2030971
FabrikantenL'oréal Belgilux
MerkenLa Roche Posay
Breedte48 mm
Lengte46 mm
Diepte165 mm