Oteel Oordruppels 10x0,45ml Heel

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Oordruppels, oplossing. 10 monodoses van 0,45 ml.

Gebruik

Volwassenen en adolescenten 12-18 jaar: 3-4 druppels in het aangetaste oor druppelen, 4x daags. Kinderen 6-11 jaar: 3 druppels in het aangetaste oor druppelen, 4x daags. Kinderen 2-5 jaar: 2 druppels in het aangetaste oor druppelen, 4x daags. Kinderen onder de 2 jaar: 1-2 druppel(s) in het aangetaste oor druppelen, 4x daags. Uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Indruppelen in de uitwendige gehoorgang. Breng de monodosis op lichaamstemperatuur door ze ongeveer één minuut in de palm van de hand te hou-den. De steriele monodosis vlak voor het gebruik openen door het bovenste deel eraf te draaien. Door de monodosis zachtjes in te drukken, kan de vloeistof in het oor gedruppeld worden. Het hoofd dient een poosje in zijwaartse positie te worden gehouden, zodat het product goed in de gehoorgang kan lopen. De inhoud van één monodosis is toereikend voor één toepassing, dus voor het eenmalig druppelen in het linker- en/of rechteroor. Geen geopende monodoses bewaren.

Samenstelling

Arnica montana radix D2, Calendula officinalis D2, Chamomilla D3, Symphytum officinale D6, Millefo-lium D3, Belladonna D2; Aconitum napellus D2; Bellis perennis D2; Hypericum perforatum D2; Echinacea D2, Echinacea purpurea D2 ; Hamamelis virginiana D1; Mercurius solubilis D6; Hepar sulphur D6. Hulpstoffen: water voor injecties en natriumchloride.

Indicatie

Oteel is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen traditioneel gebruikt voor een lokale (uitwendige) ondersteunende behandeling van oorpijn.

Contra indicatie

Overgevoeligheid voor één van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen, of voor planten van de Composietenfamilie (Asteraceae).

Gegevens
CNK1466911
FabrikantenHeel Belgium
MerkenHeel
Breedte76 mm
Lengte81 mm
Diepte27 mm
Hoeveelheid verpakking10
Bijsluiter