Paranix Shampoo Extra Strong Kam 200ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Paranix Shampoo Extra Strong is 100 % doeltreffend tegen luizen in 5 minuten en beschermt tot 72u tegen een mogelijke herbesmetting.


Snelle werking: Behandelt luizen in 5 minuten. Om een succesvolle behandeling van neten te garanderen, laat u de shampoo tot 10 minuten inwerken


Bescherming: De LPF-technologie maakt van het haar een onaangename omgeving voor luizen*


• Gemakkelijk uitwasbaar: siliconenvrij


• Geen resistentie: insecticidevrij


• Zacht & glanzend haar

Gebruik

GEBRUIKSINSTRUCTIES


1. Controleer het droge haar lok per lok op luizen met behulp van de bijgevoegde fijne luizenkam.


2. Breng voldoende Paranix Shampoo Extra Strong gelijkmatig aan op het droge haar. Zorg ervoor dat alle haren en de hoofdhuid bedekt zijn. Masseer goed in vanaf de haarwortels tot de punten en besteed extra aandacht aan de nek en achter de oren. Laat het product 5 min. inwerken om de luizen te doden, en laat 10 min. inwerken om een succesvolle behandeling van luizen en neten te garanderen.


3. Maak het haar voldoende nat om de shampoo te laten schuimen.


4. Was en spoel het haar grondig. Zorg dat alle shampoo uit het haar gespoeld wordt.


5. Vóór u het haar droogt, kam het nog eens grondig door met de luizenkam om luizen en neten te verwijderen. Reinig de kam regelmatig.


WAARSCHUWING


Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. In geval van contact met de ogen of slijmvliezen, grondig spoelen met water. In geval van irritatie of een allergische reactie, stop het gebruik van het product. Als de irritatie aanhoudt, raadpleeg dan een arts. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Raadpleeg een arts of het Antigifcentrum in geval van accidenteel inslikken.


Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

Samenstelling

Minerale olie, schuimmiddelen, Lice Protection Factor* (LPF), parfum.


* De LPF-bescherming en pediculicide werking werden aangetoond door ex-vivogegevens. De Paranix Shampoo doodt 100 % van de luizen en bijna 100% van de neten. Gebruik voldoende product en kam grondig om alle neten te verwijderen.

Indicatie

Paranix Shampoo Extra Strong is een behandelings shampoo voor luizen en neten.


Paranix Shampoo Extra Strong is 100 % doeltreffend tegen luizen in 5 minuten en beschermt tot 72u tegen een mogelijke herbesmetting.

Gegevens
CNK4106969
FabrikantenPerrigo
MerkenParanix
Breedte60 mm
Lengte60 mm
Diepte167 mm