Phytojoba Gelei Verzorging Hydraterend 150ml

-50%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PHYTOJOBA is een gamma hydraterende verzorgingen die droog haar in alle lichtheid opnieuw zacht en glanzend maken.

Deze verzorgende gel hydrateert droog haar langdurig.De formule met Hydra-Verzorgende technologie vormt een beschermend laagje aan het haaroppervlak dat zijn hydraterende bestanddelen tot diep in de vezel afgeeft.De frisse en smeltende textuur met jojobamelk vergemakkelijkt de styling en vormt een zacht en zijig laagje.

Gebruik

Breng het product op elk moment van de dag op lengten en punten van droog haar aan.

Samenstelling

Jojobamelk
De Jojobamelk die samengesteld is uit een emulsie van Jojobaolie, water en hyaluronzuur versterkt de hydrolipidenlaag waardoor de verdamping van water beperkt wordt. De melk is lichter dan een olie en dringt snel in de haarvezel waardoor die perfect gehydrateerd wordt.

Malve-extractie
Om het haar intens te hydrateren wordt de jojoba gecombineerd met een malve-extractie. De vochtinbrengende malve heeft een hoog slijmgehalte. Hierdoor kan hij het vocht vasthouden en het vochtgehalte in de haarvezel op peil houden.
De malve-extractie kleurt de formules van PHYTOJOBA OP EEN NATUURLIJKE MANIER.

Hydra-Verzorgende Technologie

Deze geavanceerde technologie steunt op een combinatie van 3 natuurlijke biopolymeren (pullulan, alginaat en hyaluronzuur). Ze heeft een dubbele werking:
- ze vormt een beschermend laagje aan het haaroppervlak
- ze verspreidt een hydraterend complex diep in het haar waardoor het vochtgehalte de hele dag op peil blijft

Gegevens
CNK3746088
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenPhyto