Puressentiel Verstuiving Cocooning Complexe 30ml

-20%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

5 essentiële oliën met delicate noten die jeugdherinneringen en ontspannende avondjes bij het haardvuur oproepen. Ideaal om een warme en geruststellende sfeer voor lichaam en geest te creëren.

Essentiële oliën EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd)

Gebruik

Te gebruiken met een verspreider van Puressentiel®. Belangrijk, een essentiële olie mag nooit verbrand of te sterk verwarmd worden om de actieve, bestanddelen niet teniet te doen.

Samenstelling

Bevat : D-LIMONENE, CINNAMIC ALDEHYDE, GERANYL ACETATE, GERANIOL, PINENES (ALPHA OR BETA), NEROL, en COUMARIN.Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën.

ESSENT OLIEN / Zoete Sinaasappel, Witte Pompelmoes, blaadjes Chinese Kaneel, Bitter Orange en schors Ceylonkaneel

Details
CNK3325370
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte40 mm
Lengte100 mm
Diepte38 mm