Tena Silhouette Noir Low Waist M 10 795516

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Elegant, discreet incontinentieondergoed voor vrouwen , met een volledig zwarte lingerie-look. TENA Silhouette Low Waist Noir is volledig zwart, van binnen en van buiten, met een lage, golvende lingerietaille die bij uw stijl past. Ontvang de bescherming die u nodig hebt tegen gemiddeld urineverlies zonder afbreuk te doen aan stijl met dit elegante, vrouwelijke incontinentieondergoed. Dit incontinentieondergoed is prachtig discreet en heeft de extra onzichtbare kracht van drievoudige bescherming tegen doorlekken, geurtjes en een vochtig gevoel. Het is gemaakt van ademende micro-stretchstof, zodat u kunt dragen wat u wilt, wanneer u maar wilt. De nauwsluitende pasvorm is verkrijgbaar in de maten M en L voor een stijlvol silhouet.

  • Net als ondergoed – beschermt als TENA
  • Uitstekende bescherming
  • Ziet eruit en voelt als echt ondergoed
Details
CNK3920469
FabrikantenEssity (SCA), Essity Belgium
MerkenTena
Breedte210 mm
Lengte194 mm
Diepte124 mm