Vista Zinc Smelttabl 50 + 10 Gratis

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vista-Zinc

Zinc en vitamine D3 in sublinguale smelttabletten.

Een smelttablet bevat 15 mg zink en 1000 ie (25 mcg) vitamine D3.

WELKE ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN Vista-Zinc?

Vista-Zinc bevat de 2 belangrijke nutriënten die tot de normale werking van het immuunsysteem bijdragen. Het grote voordeel van Vista-Zinc is de toediening onder de vorm van sublinguale smelttabletten. Het tabletje moet onder de tong geplaatst worden. Deze sublinguale zone van de mond is bijzonder rijk aan fijne bloedvaatjes die zink en vitamine D onmiddellijk in de bloedbaan gaan opnemen, zonder langs de spijsvertering te moeten langsgaan. Zodoende is de opname sneller en vollediger en ook onafhankelijk van de vertering. Bovendien is deze toedieningswijze niet belastend en zonder slikproblemen.

HOE WERKT Vista-Zinc?

Dankzij de toediening onder de vorm van een sublinguale smelttablet (= te laten smelten onder de tong), worden deze 2 belangrijke nutriënten bij iedereen goed opgenomen.

WANNEER Vista-Zinc GEBRUIKEN ?

Vista-Zinc wordt gebruikt wanneer er een verhoogde behoefte is aan zink en vitamine D, of wanneer de opname door het organisme verminderd is. Deze situaties kunnen in de volgende gevallen voorkomen:

  • In de winterperiode, of tijdens perioden met een verhoogd risico op luchtwegen infecties omdat zink en vitamine D de immuniteit ondersteunen. Bovendien is de natuurlijke aanmaak van vitamine D door de zon in de winter en zelfs in de lente veel te laag.
  • Bij personen met een lage weerstand omdat zink en vitamine D tot de normale werking van het immuunsysteem bijdragen.
  • Bij personen die aan chronische inflammatie van de darm, of aan glutenintolerantie lijden, of na een maagoperatie als behandeling van obesitas. In al deze situaties wordt de opname van deze nutriënten sterk verminderd.
Gebruik

1 smelttablet per dag of volgens het advies van uw arts of uw apotheker.

Vista-Zinc wordt liefst 's morgens voor of na het ontbijt ingenomen. Het smelttabletje onder de tong volledig laten smelten.

Vista-Zinc mag gedurende enkele weken/ maanden gebruikt worden.

Samenstelling

Ingrediënten: Vulstoffen: mannitol, cellulose microkristallijn; Mineraal: Zinkcitraat; Vitamine: Cholecalciferol; Emulgator: polyvinylpolypyrrolidon; Glansmiddel: plantaardig magnesiumstearaat; Aroma: pepermunt; Antiklontermiddel: Siliciumdioxide; Zoetstoffen: Steviolglycosiden, sucralose.

Indicatie

Immuniteit / Weerstand

Details
CNK4565909
FabrikantenVista Life Pharma
MerkenVista