Voxyltabs Zuigtabletten 24 Verv.2663490

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Apotheek LB Farma

Levering met Bpost

Afhaalkluisjes LB Farma

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Erysimum officinale (Heeskruid) is een plant die gekend staat om zijn kalmerende eigenschappen bij heesheid of vermoeidheid van de stembanden. Erysimum officinale verzacht de luchtwegen* en de keel.

De keelpastilles hebben een braambessen -en honingaroma, zonder suiker.

2 tot 3 zuigtabletten per dag voor kinderen onder de 6 jaar. Volwassenen kunnen 4 tot 6 zuigtabletten per dag innemen.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de EFSA.

Samenstelling

Ingrediënten per tablet: isomalt, Heeskruid (Erysimum officinale L.) droogextract 15 mg; aroma's: braambessenaroma, honingaroma; zoetstof: aspartaam.

Indicatie

Voedingssupplement dat bijdraagt tot het verzachten van de keel en de stembanden dankzij de aanwezigheid van erysimum officinale extract.

Gegevens
CNK3066446
FabrikantenPierre Fabre
MerkenNaturactive
Breedte22 mm
Lengte78 mm
Diepte128 mm