Goede voornemens volbrengen dankzij LB Farma

Afslankformule

Een feestperiode met veel lekker eten en (waarschijnlijk) enkele glazen alcohol maakt dat heel wat mensen met ‘schuldgevoelens’ komen te zitten, wat voor hen een motivatiefactor is om gewicht te verliezen.
Om de draad weer op te pikken is het een eerste stap in de goede richting als je een gebalanceerde levensstijl nastreeft. Dit betekent niet dat je alle lekkers moet laten en alleen gezond mag eten. Evenwichtige voeding, voldoende beweging en veel water drinken doen al wonderen.
Heb je toch een extra zetje nodig? Dan kan de Afslankformule van LB Farma je zeker helpen. Deze huisbereiding is een voedingssupplement dat vocht afdrijft en ervoor zorgt dat je minder honger hebt. 

Opgelet: niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen 

Goede voornemens volbrengen dankzij LB Farma

Stoppen met roken

Betekent het nieuwe jaar voor jou stoppen met roken? Dan kijk je daar vast tegenop, want komaf maken met een rookverslaving is niet eenvoudig. Deze simpele trucjes kunnen je alvast op het goede pad helpen: 

- Heb je zin in een sigaret? Wacht dan 5 minuten. 

- Beloon jezelf als je niet hebt gerookt

- Maak voor jezelf een lijstje met de redenen waarom je wil stoppen

- Gooi je pakje(s) sigaretten en aansteker(s) in de vuilbak

Volstaat dit niet? Dan komen enkele hulpmiddeltjes als geroepen. Ze bestaan in verschillende vormen (en verschillende doseringen): kauwgom, pleisters, sprays,…
Ook hiervoor kan je bij LB Farma terecht. 

Heb je nog vragen of wens je advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren! 

Goede voornemens volbrengen dankzij LB Farma