Huidverzorging enkel voor vrouwen?

Minerale make-up is een populaire keuze onder consumenten die stralend voor de dag willen komen, dankzij verantwoorde producten. Het Belgische merk Cent Pur Cent is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar minerale make-up van hoge kwaliteit.

Minerale make-up is gemaakt van pure, natuurlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn veilig voor gebruik op de huid en zijn vaak hypoallergeen en geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Cent Pur Cent is een Belgisch merk, opgestart door Caroline Rigo, dat zich richt op minerale make-upproducten van hoge kwaliteit. Zoals al eerder vermeld is deze make-up gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen en parfum. Daarbovenop zijn ze dermatologisch getest en vooral niet op dieren. Dit maakt hun producten een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en natuurlijke manier om hun huid te verzorgen.

Een van de populairste producten van Cent Pur Cent is hun minerale poederfoundation. Deze foundation is makkelijk aan te brengen en geeft een mooie, natuurlijke dekking. Bovendien is deze foundation geschikt voor veel verschillende huidtypes, waaronder gevoelige huid.

Kortom, Cent Pur Cent is een échte aanrader voor make-up lovers, experts en/of beginners. Het is dan ook met veel plezier dat LB Farma deze producten aanbiedt.

Wist je trouwens dat Cent Pur Cent ook een uitgebreid assortiment aan skincare aanbiedt?

In onze apotheek kan je steeds terecht voor meer informatie en/of advies!