Farmad, de digitalisering van onze apotheek

Voordelen voor de apotheek

Wij gebruiken de app als ons complete beheersysteem. Zo staan het commercieel, financieel en logistiek beheer allemaal centraal in 1 app waardoor de dagelijkse werking van de apotheek zonder problemen kan verlopen. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde kortingen, prijsaanduidingen, bestellingen, stockinformatie… Daarenboven is de software zo ontwikkeld dat deze de evoluties van de markt perfect opvolgt. 

Naast de enorm handige software, zorgt Farmad er ook voor dat de bedrijfszekerheid, connectiviteit en beveiliging aandacht krijgen. Door middel van het configureren van een centraal en optimaal netwerk, kunnen wij flexibel te werk gaan en kunnen wij verzekeren dat er geen persoonlijke data gelekt kan worden. Geen IT-zorgen voor ons!

Voordelen voor de klant

De app is niet enkel en alleen voordelig voor onze apotheek, maar ook voor al onze klanten. Als app op je smartphone of via https://farmad.online op tablet of PC, is Farmad een must have voor iedere klant. Zo kan je heel eenvoudig je voorschrift doorsturen, producten online bestellen of reserveren, je medicatieschema raadplegen of gewoonweg een vraag stellen via chat aan onze apothekers. Zo heb je dus altijd alles bij de hand. 

Heb je de app nog niet? Of heb je hem al wel, maar wist je nog niet hoe deze te gebruiken? Volg simpelweg het stappenplan om deze te installeren.

• Download en open de app ‘Mijn Farmad Apotheek’.

• Zoek ‘Apotheek LB Farma’ in de app.

• Identificeer je eenmalig en koppel je account via itsme ® , je identiteitskaart of kom langs in de apotheek om het door onze apothekers te laten doen.

• Geniet van een eenvoudige en persoonlijke online service.

Digitalisering naar een hoger niveau

We kunnen concluderen dat de app eigenlijk enkel voordelen heeft voor zowel ons als apothekers, als voor jou als klant. Wij zijn dan ook blij met Farmad als onze partner in de digitalisering van onze apotheek.